top of page

 За безопасно и красиво детство

Ecoplay е официален партньор на Parklon за България

ecoplay__40_edited
Dippy Banana Blue L & S
Бебешка ограда "Лунна горичка"
playtowel15_1
Детско килимче LaPure Soft "Веселото патенце"
Dippy Banana blue
Детско килимче LaPure Soft "Чудните хълмове"

Да, детското килимче може да бъде безопасно, комфортно и стилно!

Каква е идеалната детска стая? Красива, безопасна, функционална и весела!

Качествени играчки за качествено време

Интериорни килими Parklon

Стилно интериорно решение и грижа за цялото семейство.

Разгледайте всичките ни серии килимчета

Най-високо качество 
материали за вашето дете!

Тъй като поставяме безопасността и здравето на децата на първо място, ние използваме надеждни материали с висока степен на пречистеност, минаващи многократни проверки за качество и строг контрол в производствената база в Южна Корея. Това е важно, тъй като детето е в редовен и близък контакт с килимчето, което е в допир с кожата му, то вдишва миризмите идващи от него, а най-малките искат да го пробват и на вкус. С нашите килимчета можете да сте спокойни, че детето ви е в пълна безопасност.


Продукцията на Parklon задължително минава проверки на качеството по световен стандарт в Южна Корея. Доказано е, че в състава отсъстват токсични вещества като тежки метали, фталати и формалдехиди. Проверките се извършват от SGS и съгласно стандартите за опасни вещества на Европейската агенция по околната среда.

Сертификати

LOGOS.jpg
Често задавани въпроси - ecoplay.bg

Къде се произвеждат килимчетата за игра? За деца на каква възраст са предназначени? Как да си изберете килимче? Отговори на тези и други често задавани въпроси ще намерите тук.

Как и в какви срокове се осъществява доставката?

Извършваме доставки в цялата страна. Времето за доставка е от 2 до 5 работни дни.

Възможно ли е плащане с карта?

Да, можете да заплатите своето бебешко килимче или играчка с кредитна/дебитна карта.

Мога ли да върна килимчето, ако не ми хареса?

Да, можете да върнете или замените килимчето за игра съгласно условията ни. 

Бебешки килимчета - ecoplay.bg

Стимулират физическото развитие на децата

Препоръчани за използване от 0+ месеца

Килимчетата за бебета стимулират физическото развитие на децата и са идеални за тези, които още се учат да пълзят или прохождат.

Всичките ни модели са с различни видове оребрения, което осигурява необходимото сцепление за малките крачета и стимулира фината моторика при децата.

Ние знаем, че детските килимчета за пълзене и игра трябва да бъдат твърди, за да не пречат на движенията на малките и в същото време меки, за да ги предпазват от удари. Килимчетата ни отлично се справят и с двете задачи, благодарение на материалите, от които са направени.

 

Избирайки килимчетата за игра на Parklon, вие осигурявате комфортна и безопасна среда, която е необходима за физическата активност на вашето дете.

Васка Ш. за килимчето LaPure Soft

"Килимчето за игра “Чудните хълмове” е една от най-добрите инвестиции, които съм правила за моето дете. Изключително приятно на допир, лесно за почистване, не задържа домашен прах, изобщо истинска радост за моето дете."

Сгъваеми килимчета за бебета - ecoplay.bg

Родителите са във възторг: край на мокрите и изцапани килими!

Свикнали сме, че обикновените килими са много капризни и не са никак лесни за почистване. Но, не и килимчетата на Parklon!

Независимо от вида покритие, всички детски килимчета за игра и пълзене в нашето портфолио са без влакна и са водоустойчиви. Поради това, те не задържат прах и не попиват никакви течности.

Ето защо, от каквато и серия да си изберете килимче за игра, можете да сте сигурни, че почистването и поддръжката няма да отнемат много от вашето време.

Кое килимче е
най-подходящо за вас?

Да, понякога изборът не е лесен, най-вече що се отнася за детските стоки. Особено, ако трябва да избираме най-хубавото от хубавото. Ако имате съмнения кое е правилното килимче за игра за вас, разгледайте препоръките ни.

Ecoplay - официален партньор на Parklon за България, Румъния, Гърция, Унгария.
Онлайн магазин за безопасни, топлоизолиращи, водонепромокаеми, хипоалергенни килимчета за бебета и деца. Лесни за поддръжка и почистване.

Ваучери за пазаруване - ecoplay.bg

Ваучер за пазаруване

Подаръкът, който със сигурност ще бъде от полза!

Ecoplay - онлайн магазин за безопасни и сертифицирани детски килимчета за игра, играчки за баня и за открито, мебели и аксесоари за детската стая. Официален партньор на Parklon и Quut.

  • Открийте с нас най-доброто килимче за бебе: всички килимчета за игра и пълзене в Ecoplay са топлоизолиращи, омекотяващи, водонепромокаеми и хипоалергенни. За игрите на пода няма ограничения във възрастта. Там бебетата се учат да пълзят, да прохождат, след това идва време за редене на пъзели, конструктори, да не говорим за скачане и тичане. За цялото това време може да смените много играчки и мебели, но детското килимче ще бъде неизменно с вас. Ние сме сигурни, че детските килимчета за игра на Parklon ще Ви помогнат да създадете новото любимо място вкъщи, което ще донесе удоволствие не само на децата, но и на цялото семейство. 

  • Стимулирайте развитието на фината моторика и креативността на Вашето дете с пъзелите за баня и играчки за открито Quut. Те са чудесен начин да прекарате качествено време с децата си и да насърчите развитието въображение и любопитство. Награждавани с Red Dot и други награди за дизайн, иновация и качество. Играчките Quut съчетават дизайн, ергономичност, здравина и екологичност,

  • Създайте красива, безопасна, функционална и весела детска стая. Точно такива трябва да са и вещите, които обкръжават детето в неговото лично пространство. При нас ще откриете очарователни и функционални кошници за съхранение, които ще помогнат за организация на игровата зона, както и мебели за игра и обучение, подпомагащи развитието на вашето дете. Изработени от естествени материали, те съчетават висока издръжливост, удобство, лекота на употреба, мултифукционалност и очарователен дизайн. Помощната кула Монтесори и сгъваемият триъгълник Пиклер перфектно се комбинират с килимчетата на Parklon и заедно създават едно изключително удобно пространство за развитието на вашите деца. 

 

Вярваме, че качествените продукти помагат за създаването на безопасна и красива среда за развитието на децата. По-трайните продукти изискват по-редки смени и по този начин всички даваме своя принос към опазването на околната среда. Всички продукти в Ecoplay са направени от 100% рециклируеми или възобновяеми материали. 

logo-zlotafirma.png