top of page

Тази Коледа чудесата правите Вие!

Възползвайте се от намаления до 30% на избрани продукти в нашия онлайн магазин. 

Промоцията е валидна до 18.10 включително.

Ecoplay подкрепя Фондация „За Нашите Деца“ в традиционата коледна кампания „Тази Коледа чудесата правите Вие!“, която ни дава възможност да бъдем по-съпричастни един към друг и най-вече към децата и семействата в затруднено положение.

tazi-koleda-chudesata-pravite-vie-1900x800px-1.png
ZaVsiakoDete_Logo_BG_NEW.jpg

Декември е месецът, когато се случва вълшебството. Декември е месецът, когато всички сме в очакване на нещо хубаво. Този декември в Ecoplay е месецът, в който чудесата правите Вие! 

След успешно сътрудничество по различни инициативи с фондация «За Нашите Деца», тази година и вие, нашите скъпи клиенти, ще имате възможност да участвате в традиционата им коледна кампания.


През целия месец декември при всяка покупка на килимче за бебета и деца в Ecoplay, 5 лева ще отиват за кампанията "Тази Коледа чудесата правите Вие!" на фондация "За Нашите Деца" в подкрепа на децата и семействата в затруднено положение, а именно на деца останали без родителски грижи, деца с трудности в развитието и семейства в нужда.

Цялата сума, която ще съберем за декември 2023 ще бъде дарена през януари на фондацията. По този начин заедно с вас, ще подкрепим усилията на фондацията да предоставя безвъзмездно на деца и родители достъп до психолог, рехабилитатор, логопед, музикотерапевт и редица други специалисти в областта на ранното детско развитие.

Повече информация за традиционата коледна кампания на фондация «За Нашите Деца» можете да откриете тук.

Нека да не чакаме чудесата да се случват, а да ги правим самите ние!

Продукти, които участват в каузата

bottom of page