top of page

За нас

Ecoplay - онлайн магазин за безопасни и сертифицирани детски килимчета, играчки за баня и за открито, мебели и аксесоари за детската стая. Официален партньор на Parklon и Quut.

Кога се чувстваме щастливи? На този въпрос ние, екипът на Екоплей, отговаряме решително и твърдо: когато нашите деца са щастливи! Децата са наше вдъхновение и радост, те ни карат да ставаме по-добри, по-мъдри, по-отговорни. И, разбира се, ние искаме да ги заобиколим със своята грижа и любов, да им дадем всичко най-най: най-безопасното, най-комфортното, най-доброто. Ето защо, с голямо удоволствие и тръпка Ви представяме килимчетата за игра и пълзене от световния лидер в тази област - компанията Parklon.

Parklon е южнокорейска компания с 27 годишен опит в производството на килимчета за деца. Tя е компанията, която въвежда понятието "playmat" (килимче за игра) и е първата обърнала внимание върху това, колко е важно за децата да имат комфортна среда за игра и физическо развитие.

Parklon винаги поставя на първо място безопасността на децата, използвайки само висококачествени материали в производството си. Всички продукти на Parklon минават задължителен контрол на качеството и одобрение от SGS (Société Générale de Surveillance – Обединена компания за надзор, Женева, Швейцария) и IAF ( The International Accreditation Forum, Inc. - Международният форум за акредитация).

Качеството на продуктите на Parklon е познато в над 20 държави по света, сред които са държави с най-високи изисквания и стандарти като: Япония, САЩ, Сингапур, Австралия.

Компанията разполага със собствена Лаборатория за дизайн, където се разработват стилни и оригинални решения за всеки вкус и интериор. Всички дизайни също така отчитат детската психика и възприятие, което се постига с използване на определени цветове, линии и рисунки.

Продукцията на Parklon е синоним на гаранция за качество. Компанията е убедена, че производството на килимчетата за игра и пълзене е важна и сериозна наука.


Ние сме сигурни, че килимчетата на Parklon ще Ви помогнат да създадете новото любимо място вкъщи, което ще донесе удоволствие не само на децата, но и на цялото семейство.

Ecoplay - онлайн магазин за безопасни и сертифицирани детски килимчета, играчки за баня и за открито, мебели и аксесоари за детската стая. Официален партньор на Parklon и Quut.

bottom of page