top of page
Мебели за детската стая
Каква е идеалната стая за едно дете? Красива, безопасна, функционална и весела! Точно такива са и мебелите за игра и обучение на марката "Мечо и Клечо". Изработени от висококачествена дървесина, те съчетават висока издръжливост, удобство, лекота на използването и мултифукционалност. Мебелите перфектно се комбинират с килимчетата на Parklon от серията LaPure Soft и заедно създават едно изключително подходящо пространство за развитието на вашите деца. 

Обучителна помощна кула 3-в-1 Монтесори

Позволява на децата да изследват своето любопитство! Лека, но изключително стабилна, тя повдига детето ви до височината на кухненския плот, за да насърчи взаимодействието и общуването между деца и родители. Преобразувайки се в масичка със стол, осигурява на вашето мъниче напълно самостоятелно пространство.

Триъгълник Пиклер 3в1

е задължителна част от всяка детска стая, подпомагаща развитието на вашето дете. Разработена от унгарския педиатър д-р Еми Пиклер и широко използвана от Монтесори общността, минималистичната триъгълна структура за катерене е проектирана да насърчава бебетата и малките деца да придобият увереност, стабилност и сила със собствено темпо.

Ecoplay - официален партньор на Parklon за България, Румъния, Гърция, Унгария.
Онлайн магазин за безопасни, топлоизолиращи, водонепромокаеми, хипоалергенни килимчета за бебета и деца. Лесни за поддръжка и почистване.

bottom of page