top of page
Баланс играчки

Повече от играчки: носят забавление, насърчават физическото развитие и повишават увереността на детето! Подобряват позата, развива баланса и координацията.Перфектен и вечен подарък за деца на всяка възраст, за да играят индивидуално или съвместно със семейството и приятелите.

Системи за съхранение
Стелажи и библиотеки

Леки и стабилни, без остри ъгли, така че в разгара на играта детето да не може случайно да се нарани. Приятните приглушени цветове не претоварват психиката на детето и не развалят интериора на стаята. Лесни за почистване - самите конструкции на мебелите са направени по такъв начин, че да не се натрупват замърсяванията​​

Кошници за съхранение

Очарователни и функционални кошници за съхранение, които ще помогнат за организация на игровата зона. Изработени от естествени материали, те съчетават висока издръжливост, удобство, лекота на употреба, мултифукционалност и очарователен дизайн.

Триъгълник Пиклер 3в1

Задължителна част от всяка детска стая, подпомагаща развитието на вашето дете. Разработена от унгарския педиатър д-р Еми Пиклер и широко използвана от Монтесори общността, минималистичната триъгълна структура за катерене е проектирана да насърчава бебетата и малките деца да придобият увереност, стабилност и сила със собствено темпо.

Обучителна помощна кула 3-в-1 Монтесори

Позволява на децата да изследват своето любопитство! Лека, но изключително стабилна, тя повдига детето ви до височината на кухненския плот, за да насърчи взаимодействието и общуването между деца и родители. Преобразувайки се в масичка със стол, осигурява на вашето мъниче напълно самостоятелно пространство.

Килимчета за детската стая

    Килимчетата от сериите LaPure Soft, Dual Cushion и Marshmallow са перфектен избор за детската стая:  те създават едно изключително подходящо пространство за развитието на вашите деца. Благодарение на издръжливото си покритие, тези килимчета ще ви служат дълго време без да променя формата или цветовете си, дори и при най-активно и редовно използване. Освен това те стоят стабилно на пода, лесно се почистват, топло- и шумоизолират и предпазват децата от удари и наранявания.

    Ecoplay - онлайн магазин за безопасни и сертифицирани детски килимчета, играчки за баня и за открито, мебели и аксесоари за детската стая. Официален партньор на Parklon и Quut.

    bottom of page