top of page
EcoPlay_168.jpg

Кое килимче е най-подходящо за вас?

Всичките ни килимчета са страхотни, подходящи за бебета от първите дни на живота и ще са актуални за децата, докато те играят на пода.

За да се ориентирате в нашия асортимент, трябва да прецените по какъв начин основно ще използвате килимчето (само вкъщи или искате да го взимате с вас навън, за пълзене или заедно с триъгълник на Пиклер?) и какви са ви предпочитанията ви относно материалите.

Тези кратки въпроси ще ви помогнат да се насочите към най-подходящия за вас модел.

Смятате ли, че ще сменяте мястото на килимчето често?

Да, искам сменям мястото на килимчето често: Вашите варианти са от сериите Marshamallow, Silky Portable и Portable. Тези килимчета са портативни, лесно и бързо се сгъват и са удобни за съхранение/пренасяне.

 

Не, предимно ще стои на едно място вкъщи: Обърнете внимание на килимчетата LaPure Soft, Dustend, Dual CushionSilky и Prime Living. Тези килимчета се навиват на руло, чудесно се вписват в различни интериори в детската стая или хола.

Търсите килимче, което да сложите в детската стая без да го сменяте в близките няколко години?

За вас са килимчетата от нашите премиум серии с PVC покритие: LaPure Soft, Dustend, Dual Cushion, Marshmallow. Благодарение на издръжливото си покритие, тези килимчета ще ви служат дълго време без да променя формата или цветовете си дори и при най-активно и редовно използване.

Имате ли домашни любимци вкъщи?

Сериите Silky и Silky Portable не се страхуват от ноктите на котките. Килимчетата с покритие от PVC (LaPure Soft, Dustend, Dual Cushion, Marshmallow) също са много здрави, но трябва да имате в предвид, че ако котката или кучето си точи ноктите директно на килимчето, има вероятност по тях да възникне надраскване.

Килимчетата Prime Living и  Portable НЕ СА устойчиви към ноктите на домашните любимци.

Детето ви играе много активни и шумни игри?

Препоръчваме ви килимчета с по-голяма дебелина, като LaPure Soft (1,2 см) и Dual Cushion (1,6 см), които ще предпазят децата от удари и в същото време ще изолират голяма част от шума. Освен това тези модели стоят много стабилно на пода и няма риск да се отместят по време на активните занимания и игри.

Детето ви обича да играе с вода, да рисува с боички или сега сте в процес на махането на памперс?

Изберете моделите с много лесно и бързо почистване: с PE покритие (Portable, Prime Living) или PREMIUM сериите. При използването на килимчетата с покритие от PVC (LaPure Soft, Dustend, Dual Cushion, Marshmallow) препоръчително е да внимавате със силно пигментиращи вещества (като органични/неорганични бои) и да отстранявате такива замърсявания максимално бързо. Ако говорим за сериите Portable и Prime Living - почти всички видове замърсявания могат лесно да се премахнат с обикновена мокра кърпичка или гъба (включително следи от флумастери и изсъхнало детско пюре).

 

Поради текстилнто си покритие килимчетата Silky и Silky Portable изискват повече внимание и грижа при почистването, а също така не е препоръчително и редовно обилно намокряне на тези модели.

Почитатели сте на мекото и нежно усещане на допир?

Килимчетата с покритие от PVC са нежни и приятни на допир, не залепват и не издават звук при ходене. Комфортни са за краката и усещането при ходене е като за лек масаж.Килимчетата Silky и Silky Portable са с текстилно покритие от втъкана коприна и памук и създават усещане за естествена, кадифена материя.

Търсите килимче за първите месеци на бебето, пропълзяване или прохождане и нямате допълнителни изисквания?

Смело можете изберете всяко едно килимче от нашия асортимент, тъй като всички те притежават необходимите качества които са нужни за този период.

Ecoplay - онлайн магазин за безопасни и сертифицирани детски килимчета, играчки за баня и за открито, мебели и аксесоари за детската стая. Официален партньор на Parklon и Quut.

bottom of page