top of page
ecoplay_82.jpg

Заповядайте в първия шоурум на Ecoplay в София

Ще откриете голям избор от специализирани продукти за бебета и деца и ще получите лична консултация относно най-добрия вариант за вашите деца и семейство. 

В шоурума ни лесно ще се ориентирате в различните видове килимчета, които предлагаме, като ще  имате възможността да ги видите на живо, да усетите материалите и да се убедите в качеството, удобството и комфортта, които те осигуряват.

Малките ни гости могат да тестват не само килимчетата, но и да играят с игачките и пъзели QUUT или да се катерят и пързалят на триъгълник на Пиклер.

Ще ви очакваме в шоурума на Ecoplay на ул. Средна гора 95 (партер) всеки делничен ден между 10:30 и 18:30, след предварителна уговорка за ден и час. Молим ви да имате в предвид, че без запазен предварително час не можем да гарантираме присътствие на наш служител на място, който да ви обслужи.

Моля, обърнете внимание, че към момента от шоурума няма възможност за закупуване на стоки, а единственно за преглед и демонстрация на мостри. Поръчка можете да направите онлайн на ecoplay.bg.

Шоурум ECOPLAY

ул. Средна гора 95

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА ПОСЕЩЕНИЕ на телефон +359878334390 или по имейл hello@ecoplay.bg

Работно време:
Понед
елник - Петък
от 10
:30 до 18:30 ч.
Събота и Неделя - почивен ден

bottom of page